Häkin käyttö ja varaaminen

HÄKIN VARAUSTOIMINNAN ALOITTAMINEN VIIVÄSTYY JA ON KESKEYTYNYT TOISTAISEKSI KOKONAAN. TIEDOTAMME TÄLLÄ SIVULLA ASIAN RATKEAMISESTA HETI, KUN MAHDOLLISTA. Tilojen käyttöön otossa on ongelmia varaustenhallinnoinnin osalta ja tarvittavien remontointien toteuttamisesta tarvitaan päätökset, ennen kuin tilan käyttöön otto voi jatkua.

Häkki sijaitsee osoitteessa Loitsutie 1 Keravan Kalevassa. Ohjeessa esitetyt hinnat on keravalaisille yhdistyksille, seuroille ja asukkaille. Kysythän erikseen yrityskäytön hintoja.

Häkistä toivotaan muodostuvan vilkas ja monipuolisessa käytössä oleva tila. Säännölliset käyttäjät kokoontuvat talotoimikuntaan, jossa sovitaan tilojen käytöstä ja edistetään yhteistyötä. Häkkiä ei ole vielä kalustettu. Tämä tapahtuu vähitellen helmikuuhun 2018 mennessä. Nimikkotiloja vuokraavat kalustavat tilansa toivomallaan tavalla. Asukkaille ja kaupunkilaisille suunnattujen avoimien, voittoa tavoittelemattomien tapahtumien järjestämiseen kannustetaan alhaisimmalla vuokralla: Viikonlopputilaisuuden voi järjestää hintaan 50e/tilaisuus.

Nimikkotilat ja työtilamahdollisuudet

Häkissä on yhteensä kuusi huonetta, jotka vuokrataan yhdistyksille tai seuroille nimikkotiloiksi tai yhteiskäyttöisiksi tiloiksi. Nimikkotilojen vuokraajat voivat käyttää oman tilan lisäksi eteisen wc-tiloja ja eteissalia, jossa on keittiö kaikkina muina päivinä paitsi perjantai-illasta sunnuntaiaamupäivään silloin, kun eteissali ja diskosali on varattu yksityistilaisuuteen.

Tammikuussa 2018 varaustilanne on seuraava:

– Yksi huone on varattu nimikkotilaksi
– Yksi huone on saman yhdistyksen käytössä viitenä iltana viikossa
– Yksi huone on varattu nimikkotilaksi, mutta sitä voi käyttää arkipäiväaikaan taitelijan työtilana

Vapaina ovat:

– Kaksi huonetta nimikkotilaksi: pienempi 250e/kk, isompi 300e/kk
– Yksi huone arkipäiväkäyttöön 200e/kk (partiotilan näköinen tila)
– Yksi huone taitelijatyötilana 100e/kk (tilaa käyttää myös taideyhdistys)
– Bänditila omalla sisäänkäynnillä 200e/kk (vaatii akustiikkalevyjen asennuksen)

Säännölliset viikkovuorot:

Häkin korkeaa diskosalia (60 neliötä) vuokrataan mm. säännöllisiin viikkovuoroihin. Myös yhteiskäytössä oleva eteissali keittiöineen ja eteisen wc-tilat ovat viikkovuorolaisten käytettävissä vuokra-aikana. Tällä hetkellä (joulukuu 2017) varattuna ovat:

– maanantai klo 18.30-20.45
– tiistai klo 9.30-11.30 (syksystä 2018 alkaen) ja 18.30-20.30 (syksystä 2018 alkaen 18.00-21.00)
– torstai klo 18.30-20.30

Muut ajat ovat varattavissa. Perjantai-illasta klo 20.00 – sunnuntaiaamuun klo 13.00 ei vuokrata säännöllisiä viikkovuoroja. Vuorojen väliin jätetään vähintään 15min vaihtoaika.

Säännöllisen viikkovuoron hinta on 8e/tunti.

Tilapäiset vuokraukset:

– tilavuokrauksia otetaan vastaan helmikuusta 2018 alkaen

Häkkiä voi varata tilapäisiin tilaisuuksiin seuraavasti:

Tunneittain (varatun ajan tulee sisältää tilaisuuden valmisteluun ja purkuun käytettävä aika):

ma-to 30e/h
pe-su 40e/h

Käyttöpakettina:

perjantai-illasta klo 21.00 sunnuntaiaamupäivään klo 12.00, hintaan 250e
maanantaista torstaihin tilaisuuksiin, jotka pidetään virka-aikana 8.00-16.00 4-8h, hintaan 100e

Juhlapaketin viikonloppuna varaavilla on oikeus käyttää tilaisuutensa diskosali ja eteissalia keittiöineen. Viikolla tilaisuuden varanneille varataan diskosali ja eteissali keittiöineen on varaajien käytössä yhdessä Häkkiä toimistoinaan ja työtiloinaan käyttävien kanssa.

Yhteystiedot:

Häkin hallinnointitapoja järjestellään parhaillaan ja varausyhteystiedot lisätään tänne heti, kun käytännönjärjestelyt ovat valmiit.